Termeni si conditii

Data intrării în vigoare: 1 august 2018

Site acoperit: www.unity-solutions.ro


ACORDUL:
Utilizarea acestui site web și a serviciilor pe acest site furnizat de Unity Solutions SRL (denumită în continuare „Compania”) se supune următorilor Termeni și Condiții (denumit în continuare „Acordul”), ale căror părți și subpărți sunt încorporate în mod specific prin referință aici. Prezentul Acord va reglementa utilizarea tuturor paginilor de pe acest site (denumit în continuare colectiv „Site web”) și a oricăror servicii furnizate de sau de pe acest site („Servicii”).


1) DEFINIȚII

Părțile menționate în prezentul acord se definesc după urmează:

a) Compania, Noi, Noi: Compania, în calitate de creator, operator și editor al Site-ului web, pune site-ul web și anumite Servicii pe acesta, la dispoziția utilizatorilor. Unity Solutions SRL, Company, Us, Noi, Al nostru, al nostru și al altor pronume first-person se vor referi la Companie, precum și la toți angajații și afiliați companiei.

b) Tu, Utilizatorul, Clientul: Tu, în calitate de utilizator al Site-ului, va fi menționat în întregul acord cu pronume de persoana a doua, ar fi Tu, dvs., a ta, sau ca utilizator sau client.

c) Părțile: În mod colectiv, părțile la prezentul Acord (Compania și Dumneavoastră) vor fi denumite părți.


2) AVIZ CONFORM & ACCEPTARE

Prin utilizarea Site-ului web, garantați că ați citit și revizuit acest Acord și că sunteți de acord să respectați acest acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați prezentul Acord, vă rugăm să părăsiți imediat Site-ul web. Compania este de acord să vă ofere utilizarea acestui Site web și a Serviciilor numai dacă sunteți de acord cu prezentul Acord.


3) RESTRICȚIONAREA VÂRSTEI

Trebuie să aveți cel puțin 16 (șaisprezece) ani pentru a utiliza acest site web sau orice Servicii conținute aici. Prin utilizarea acestui site web, reprezentați și garantați că aveți cel puțin 168 de ani și este posibil să fiți de acord din punct de vedere legal cu prezentul Acord. Compania nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru orice denaturare a vârstei tale.


4) LICENȚĂ PENTRU A UTILIZA SITE-UL

Compania vă poate furniza anumite informații ca urmare a utilizării de către Dumneavoastră a Site-ului web sau a Serviciilor. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la, documentația, datele sau informațiile dezvoltate de Companie și alte materiale care pot ajuta la utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului web sau a Serviciilor („Materiale ale companiei”). Sub rezerva prezentului Acord, Compania vă acordă o licență neexclusivă, limitată, netransferabilă și revocabilă de a utiliza Materialele Companiei exclusiv în legătură cu utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului web și a Serviciilor. Materialele Companiei nu pot fi utilizate în niciun alt scop, iar această licență încetează după încetarea utilizării Site-ului web sau a Serviciilor sau la încetarea prezentului Acord. În cazul în care aveți orice anchetă pentru utilizarea oricăruia dintre materialele publicate, vă rugăm să intrați în contact cu echipa noastră juridică la mailto:mjuridic@unity-solutions.ro.


5) PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Sunteți de acord că Site-ul web și toate Serviciile furnizate de Companie sunt proprietatea Companiei, inclusiv toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, brevetele și alte proprietăți intelectuale („PROPRIETATEA Companiei”). Sunteți de acord că Compania deține toate drepturile, titlul și interesul față de și față de PROPRIETATEA Companiei și că nu veți utiliza PROPRIETATEA Companiei în scopuri ilegale sau care încalcă drepturile de autor. Sunteți de acord să nu reproduceți sau să distribuiți PROPRIETATEA Companiei în niciun fel, inclusiv pe cale electronică sau prin înregistrarea oricăror mărci comerciale noi, denumiri comerciale, mărci de servicii sau Locatori uniformi de resurse (URL-uri), fără permisiunea expresă scrisă a Companiei.


6) OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

În calitate de utilizator al Site-ului web sau al Serviciilor, vi se poate solicita să vă înregistrați la noi. Atunci când procedați astfel, veți alege un identificator de utilizator, care poate fi adresa de e-mail sau un alt termen, precum și o parolă. De asemenea, puteți furniza informații personale, inclusiv, dar fără a se limita la, numele Dvs. Sunteți responsabil pentru asigurarea acurateței acestor informații. Aceste informații de identificare vă vor permite să utilizați Site-ul web și Serviciile. Nu trebuie să partajați astfel de informații de identificare cu nicio terță parte, iar dacă descoperiți că informațiile dumneavoastră de identificare au fost compromise, sunteți de acord să ne notificați imediat în scris. Notificarea prin e-mail va fi suficientă. Sunteți responsabil pentru menținerea siguranței și securității informațiilor dumneavoastră de identificare, precum și pentru informarea noastră cu privire la orice modificare a informațiilor dumneavoastră de identificare. Furnizarea de informații false sau inexacte sau utilizarea Site-ului web sau a Serviciilor pentru alte fraude sau activități ilegale este un motiv pentru încetarea imediată a prezentului Acord.


7) UTILIZAREA ACCEPTABILĂ

Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul web sau Serviciile în niciun scop ilegal sau în orice scop interzis în temeiul acestei clauze. Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul web sau Serviciile în niciun fel care ar putea deteriora Site-ul web, Serviciile sau activitatea generală a Companiei.

a) În plus, sunteți de acord să nu utilizați Site-ul web sau Serviciile:

I) Să hărțuiască, să abuzeze sau să amenințe pe alții sau să încalce în alt mod drepturile legale ale oricărei persoane;

II) Pentru a incalca orice drepturi de proprietate intelectuala ale Companiei sau ale oricarei terte parti;

III) Pentru a încărca sau disemina în alt mod orice viruși de computer sau alt software care ar putea deteriora proprietatea altuia;

IV) Pentru a comite orice fraudă;

V) Să se angajeze sau să creeze orice jocuri de noroc ilegale, tombole, sau schema piramidală;

VI) Publicarea sau distribuirea oricărui material obscen sau defăimător;

VII) Publicarea sau distribuirea oricărui material care incită la violență, ură sau discriminare față de orice grup;

VIII) Să colecteze în mod ilegal informații despre alții.


8) AFFILIATE MARKETING & PUBLICITATE

Compania, prin intermediul Site-ului web și servicii, se poate angaja în affiliate marketing prin care Compania primește un comision pe sau procentul de vânzare de bunuri sau servicii pe sau prin intermediul site-ului. Compania poate accepta, de asemenea, publicitate și sponsorizări din partea întreprinderilor comerciale sau poate primi alte forme de compensare a publicității. Această informare este menită să respecte Regulile Comisiei Române pentru Comerț privind comercializarea și publicitatea, precum și orice alte cerințe legale care se pot aplica.


9) INFORMAȚII PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Prin utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului web și a Serviciilor, ne puteți furniza anumite informații. Prin utilizarea Site-ului web sau a Serviciilor, autorizați Compania să utilizeze informațiile Dumneavoastră în România și în orice altă țară în care putem opera.

a) Informații pe care le putem colecta sau primi: Atunci când vă înregistrați pentru un cont, ne furnizați o adresă de e-mail validă și ne puteți furniza informații suplimentare, ar fi numele dvs. În funcție de modul în care utilizați Site-ul sau Serviciile noastre, este posibil să primim informații și de la aplicații externe pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web sau putem primi informații prin diverse tehnologii web, ar fi cookie-uri, fișiere jurnal, gif-uri clare, semnalizatoare web sau altele.

b) utilizăm informațiile: Utilizăm informațiile colectate de la Dumneavoastră pentru a vă asigura experiența bună continuă pe site-ul nostru, inclusiv prin e-mail communication. De asemenea, este posibil să urmărim anumite aspecte ale informațiilor pasive primite pentru a îmbunătăți marketingul și analizele noastre, iar pentru aceasta, putem colabora cu furnizori terți.

c) vă puteți proteja informațiile: Dacă doriți să dezactivați accesul nostru la orice informații pasive pe care le primim din utilizarea diferitelor tehnologii, puteți alege să dezactivați cookie-urile în browserul dvs. Vă rugăm să rețineți că Compania va primi în continuare informații despre Dvs. pe care le-ați furnizat, ar fi adresa de e-mail.


10) Asumarea riscului

Site-ul web și Serviciile sunt furnizate numai în scopuri de comunicare. Confirmați și sunteți de acord că orice informație postată pe site-ul nostru nu este destinată să fie consiliere juridică, consiliere medicală sau consultanță financiară și nu a fost creată nicio relație fiduciară între Dumneavoastră și Companie. De asemenea, sunteți de acord că achiziționarea de către dumneavoastră a oricăruiprodus de pe Site-ul web este pe propriul risc. Compania nu isi asuma responsabilitatea sau raspunderea pentru orice sfat sau alte informatii oferite pe Website.


11) VÂNZĂRI

Compania poate vinde bunuri sau servicii sau poate permite terților să vândă bunuri sau servicii pe Site-ul web. Compania se angajează să fie cât mai exactă posibil cu toate informațiile referitoare la bunuri și servicii, inclusiv descrieri le produsului și imagini. Cu toate acestea, Compania nu garantează acuratețea sau fiabilitatea oricăror informații despre produs și recunoașteți și sunteți de acord că achiziționați astfel de produse pe propriul risc.


12) POLITICA DE TRANSPORT/LIVRARE/RETURNARE

Sunteți de acord să asigurați plata pentru orice articole pe care le puteți achiziționa de la noi și recunoașteți și afirmați că prețurile pot fi modificate. Atunci când achiziționați un bun fizic, sunteți de acord să ne furnizați o adresă de e-mail și de expediere validă, precum și informații de facturare valabile. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau anula o comandă din orice motiv, inclusiv erori sau omisiuni în informațiile pe care ni le furnizați. Dacă facem acest lucru după procesarea plății, vă vom da o rambursare în cuantumul prețului de achiziție. De asemenea, este posibil să solicităm informații suplimentare de la Dumneavoastră înainte de confirmarea unei vânzări și ne rezervăm dreptul de a impune restricții suplimentare privind vânzarea oricăruia dintre produsele noastre. Sunteți de acord să asigurați plata pentru orice articole pe care le puteți achiziționa de la noi și recunoașteți și afirmați că prețurile pot fi modificate. Pentru vânzarea produselor fizice, este posibil să preautorizăm cardul dumneavoastră de credit sau de debit în momentul în care plasați comanda sau putem pur și simplu să vă debităm cardul la expediere. Sunteți de acord să monitorizați metoda de plată. Costurile și datele de expediere pot fi modificate față de costurile și datele pe care le-ați citat din cauza unor circumstanțe neprevăzute. Pentru orice întrebări, preocupări sau dispute, sunteți de acord să ne contactați în timp util, la următoarele: office@unity-solutions.ro sau dpo@unity-solutions.ro.


Dacă sunteți nemulțumit de orice ați achiziționat de pe site-ul nostru, puteți face următoarele:

Pentru orice reclamații de rambursare vă rugăm să contactați managerul de cont care a păstrat relația cu dumneavoastră pentru o reacție rapidă sau vă rugăm să ne scrieți la mailto:office@unity-solutions.ro


13) INGINERIE INVERSĂ & SECURITATE

Sunteți de acord să nu întreprindeți niciuna dintre următoarele acțiuni:

a) Reverse engineer, sau încercarea de a inversa inginer sau dezasambla orice cod sau software de la sau pe Site-ul sau Serviciile;

b) Încălcarea securității Site-ului web sau a Serviciilor prin orice acces neautorizat, eludarea criptării sau a altor instrumente de securitate, extragerea datelor sau interferența cu orice gazdă, utilizator sau rețea.


14) PIERDEREA DATELOR

Compania nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea contului sau a conținutului Dvs. Sunteți de acord că utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului web sau a Serviciilor este pe propriul risc.


15) DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți Compania și pe oricare dintre afiliații săi (dacă este cazul) și să ne mențineți inofensivi împotriva oricăror și tuturor cererilor legale, inclusiv a onorariilor rezonabile ale avocaților, care pot apărea din sau se referă la utilizarea sau utilizarea abuzivă a Site-ului web sau a Serviciilor, încălcarea de către Dumneavoastră a prezentului Acord sau a comportamentului sau acțiunilor Dvs. Sunteți de acord că Compania va putea să-și aleagă propriul avocat și poate participa la propria apărare, dacă Compania dorește.


16) POLITICA DE SPAM

Vi se interzice strict să utilizați Site-ul web sau oricare dintre Serviciile Companiei pentru activități ilegale de spam, inclusiv colectarea de adrese de e-mail și informații personale de la alte persoane sau trimiterea de e-mailuri comerciale în masă.


17) LINK-URI ALE TERȚILOR & CONȚINUT

Compania poate posta ocazional link-uri către site-uri web terțe sau alte servicii. Sunteți de acord că Compania nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună cauzată ca urmare a utilizării de către Dumneavoastră a oricăror servicii terțe legate de site-ul nostru web.


18) MODIFICARE & VARIAȚIE

Compania poate modifica, din când în când și în orice moment, fără notificare a Dumneavoastră, prezentul Acord. Sunteți de acord că Societatea are dreptul de a modifica prezentul Acord sau de a revizui orice conține acest lucru. De asemenea, sunteți de acord că toate modificările aduse prezentului Acord sunt în vigoare și în vigoare imediat după postarea pe Site-ul web și că modificările sau modificările vor înlocui orice versiune anterioară a prezentului Acord, cu excepția cazului în care versiunile anterioare sunt menționate sau încorporate în mod specific în cea mai recentă modificare sau modificare a prezentului Acord.

a) În măsura în care orice parte sau subparte a prezentului Acord este considerată ineficientă sau nulă de către orice instanță judecătorească, sunteți de acord că versiunea anterioară și efectivă a prezentului Acord va fi considerată executorie și valabilă în cea mai mare măsură.

b) Sunteți de acord să monitorizați în mod obișnuit prezentul Acord și să consultați Data intrării în vigoare postată în partea de sus a prezentului Acord pentru a nota modificările sau modificările. De asemenea, sunteți de acord să goliți memoria cache atunci când faceți acest lucru pentru a evita accesarea unei versiuni anterioare a prezentului Acord. Sunteți de acord că utilizarea în continuare a Site-ului web după orice modificare a prezentului Acord este o manifestare a acordului dumneavoastră de conformitate a continuat cu prezentul Acord.

c) În cazul în care nu monitorizați nicio modificare sau modificare a prezentului Acord, sunteți de acord că o astfel de nerespectare va fi considerată o renunțare afirmativă la dreptul Dumneavoastră de a revizui Acordul modificat.


19) ÎNTREGUL ACORD

Prezentul Acord constituie întreaga înțelegere între părți cu privire la orice și orice utilizare a acestui site web. Prezentul Acord înlocuiește și înlocuiește toate acordurile sau înțelegerile anterioare sau contemporane, scrise sau orale, cu privire la utilizarea acestui site web.


20) ÎNTRERUPERI DE SERVICII

Este posibil ca Compania să trebuiască să întrerupă accesul dumneavoastră la Site-ul web pentru a efectua servicii de întreținere sau de urgență în mod programat sau neprogramat. Sunteți de acord că accesul dumneavoastră la Site-ul web poate fi afectat de nefuncționare neanticipată sau neprogramată, din orice motiv, dar că Compania nu va avea nicio răspundere pentru nicio daună sau pierdere cauzată ca urmare a unor astfel de întreruperi.


21) TERMEN, REZILIERE & SUSPENDARE

Compania poate rezilia prezentul Contract cu Dumneavoastră în orice moment, din orice motiv, cu sau fără motiv. Compania își rezervă în mod specific dreptul de a rezilia prezentul Acord dacă încălcați oricare dintre termenii descriși aici, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Companiei sau ale unei terțe părți, nerespectarea legilor aplicabile sau a altor obligații legale și/sau publicarea sau distribuirea de materiale ilegale. Dacă v-ați înregistrat pentru un cont la Noi, puteți rezilia prezentul Acord în orice moment, contactând-ne și solicitând rezilierea contractului. La încheierea prezentului acord, orice dispoziții care ar urma să supraviețuiască rezilierii prin natura lor rămân în vigoare și în vigoare.


22) FĂRĂ GARANȚII

Sunteți de acord că utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului web și a Serviciilor este pe riscul dumneavoastră exclusiv și că orice Servicii furnizate de Noi sunt pe o bază Așa este. Compania declină în mod expres orice garanție expresă sau implicită de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la garanția implicită de adecvare pentru un anumit scop și garanția implicită de vandabilitate. Compania nu oferă nicio garanție că Site-ul web sau Serviciile vor răspunde nevoilor dumneavoastră sau că Site-ul web sau Serviciile vor fi neîntrerupte, fără erori sau sigure. Compania nu oferă, de asemenea, nicio garanție cu privire la fiabilitatea sau acuratețea oricăror informații de pe Site-ul web sau obținute prin intermediul Serviciilor. Sunteți de acord că orice daune care vă pot apărea, prin intermediul sistemului dumneavoastră informatic sau ca urmare a pierderii datelor dumneavoastră din utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului web sau a Serviciilor este responsabilitatea dumneavoastră exclusivă și că Compania nu este răspunzătoare pentru nicio astfel de deteriorare sau pierdere.


23) LIMITAREA RĂSPUNDERII

Compania nu este răspunzătoare pentru daunele care pot apărea ca urmare a utilizării de către Dumneavoastră a Site-ului web sau a Serviciilor, în măsura maximă permisă de lege. Răspunderea maximă a Companiei care rezultă din sau referitoare la prezentul Acord este limitată la cea mai mare de o sută (100 dolari USD) sau suma pe care ați plătit-o Companiei în ultimele șase (6) luni. Această secțiune se aplică oricăror și tuturor pretențiilor dumneavoastră, inclusiv, dar fără a se limita la, profiturile sau veniturile pierdute, daunele subsecvente sau punitive, neglijența, răspunderea strictă, frauda sau delicte de orice fel.


24) DISPOZIȚII GENERALE:

a) LIMBA: Toate comunicările efectuate sau notificările date în temeiul prezentului acord se fac în limba engleză.

b) JURISDICȚIA, LOCUL DE DESFĂȘURARE ȘI ALEGEREA LEGII: Prin utilizarea de către Dumneavoastră a Site-ului web sau a Serviciilor, sunteți de acord că legile României vor guverna orice chestiune sau dispută referitoare la sau care decurg din prezentul Acord, precum și orice dispută de orice fel care ar putea apărea între Dumneavoastră și Companie, cu excepția dispozițiilor privind conflictul de legi. În cazul în care se inițiază orice litigiu permis în mod expres în temeiul prezentului Acord, părțile convin să se supună competenței personale a instanțelor din România din următorul județ: România, București. Părțile convin că această dispoziție de alegere a legii, a locului de desfășurare și a competenței nu este permisivă, ci mai degrabă obligatorie. Prin prezenta renunțați la dreptul la orice obiecție de locație, inclusiv afirmarea doctrinei forum non conveniens sau doctrina similare.

c) ARBITRAJ: În cazul unui litigiu între părți cu privire la sau care decurg din prezentul Acord, Părțile vor încerca mai întâi să soluționeze litigiul personal și cu bună credință. În cazul în care aceste încercări de rezoluție personală eșuează, părțile vor supune litigiul arbitrajului obligatoriu. Arbitrajul se efectuează în următorul județ: România. Arbitrajul se efectuează de către un singur arbitru, iar acest arbitru nu are autoritatea de a adăuga părți, de a modifica dispozițiile prezentului acord, de a acorda daune punitive sau de a certifica o clasă. Arbitrul este obligat de legislația română aplicabilă și care reglementează. Fiecare parte își plătește propriile costuri și taxe. Cererile care necesită arbitraj în cadrul acestei secțiuni includ, dar nu se limitează la: cereri de contract, pretenții delictuale, pretenții bazate pe legislația română și pretenții bazate pe legile, ordonanțele, statutele sau reglementările locale. Revendicările de proprietate intelectuală ale Companiei nu vor face obiectul arbitrajului și, ca excepție de la această subparte, pot fi contestate. Părțile, de comun acord cu această subparte a prezentului acord, renunță la orice drepturi pe care le pot avea la un proces cu privire la cererile arbitrale.

d) CESIUNE: Prezentul Acord sau drepturile acordate în prezentul acord nu pot fi atribuite, vândute, închiriate sau transferate în alt mod, integral sau parțial, de către Dumneavoastră. În cazul în care prezentul Acord sau drepturile acordate prin cesionare, vânzare, închiriere sau transfer de către Companie, drepturile și pasivele Companiei vor lega și inure oricuce cesionari, administratori, succesori și executori.

e) SEVABILITATE: Dacă orice parte sau subparte a prezentului Acord este considerată nulă sau inaplicabilă de către o instanță judecătorească sau un arbitru competent, părțile și subpărțile rămase vor fi executate în cea mai mare măsură posibilă. În această condiție, restul prezentului acord va continua în vigoare.

f) NICIO RENUNȚARE: În cazul în care nu vom pune în aplicare nicio prevedere a prezentului Acord, acest lucru nu va constitui o renunțare la nicio aplicare viitoare a dispoziției respective sau a oricărei alte dispoziții. Renunțarea la orice parte sau subparte a prezentului Acord nu va constitui o renunțare la nicio altă parte sau subparte.

g) NUMAI RUBRICI PENTRU COMODITATE: Rubricile pieselor și subpărților în temeiul prezentului Acord sunt doar pentru comoditate și organizare. Titlurile nu vor afecta sensul niciunei dispoziții a prezentului acord.

h) NICIO AGENȚIE, PARTENERIAT SAU JOINT VENTURE: Părțile nu au creat nicio agenție, parteneriat sau asociere în participație ca urmare a prezentului acord. Nicio parte nu are autoritatea de a-l obliga pe celălalt la terți.

i) FORȚA MAJORĂ: Compania nu este răspunzătoare pentru orice neîndeplinire a obligațiilor din cauza unor cauze care nu pot fi controlate în mod rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, acte ale lui Dumnezeu, acte ale autorităților civile, acte ale autorităților militare, revolte, embargouri, acte de natură și dezastre naturale, precum și alte acte care pot fi cauzate de circumstanțe neprevăzute.

j) COMUNICAȚIILE ELECTRONICE PERMISE: Comunicațiile electronice sunt permise ambelor părți în temeiul prezentului acord, inclusiv e-mail ul sau faxul. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la următoarea adresă: mailto:office@unity-solutions.ro sau mailto:dpo@unity-solutions.ro.