1
Solutii infrastructura IT, oricand, oriunde, poza 01

Solutii infrastructura IT, oricand, oriunde, cu ajutorul Unity Solutions

Externalizeaza-ti serviciile IT si stai in fata competitiei. Reduceti riscurile, costurile si imputerniciti performanta. Solutiile noastre va ajuta sa controlati si sa gestionati in timp real in intregime, de la sistemele de operare de baza la parametriizare, documentarea la asigurarea modificarilor si upgrade-urilor.

  • Infrastructura IT: asigura-ti compania, accelerarea volumului de lucru, simplifica gestionarea, optimizeaza serviciile;
  • Power BI: imputerniceste compania, accesarea informatiilor personalizate in cateva minute, creeaza rapoarte in cateva minute, accesati oricand pe fiecare dispozitiv;
  • Gestionarea aplicatiilor: creste productivitatea companiei, functioneaza la distanta in aplicatia preferata, conectare unica cu acces la toate aplicatiile, colaborati in timp real oriunde.
Infrastructura IT

Infrastructura IT

Suna bine, dar este grozav de fapt. Este destul de vital pentru viata companiei tale. Imaginati-va ca angajatii dumneavoastra castiga mai mult de 5 ore de munca intr-o saptamana din cauza infrastructurii IT. Tot mai multe companii aleg sa externalizeze infrastructura IT, deoarece au mai mult timp pentru a-si indeplini sarcinile si mai putin stres. Unul pur si simplu poate imagina potentialul.

Aflati cum sa va dezvoltati afacerea si verificati resursele noastre GRATUITE despre solutiile noastre IT!
Power BI

Power BI

Imaginati-va o noua suita de instrumente de analiza de afaceri care economisesc timp si simplifica gestionarea. Acum puteti vedea intuitii Dumneavoastra, orice intuitii, in cateva minute. Este un instrument de business intelligence, deoarece va permite sa va controlati afacerea oricand si oriunde. Mai mult decat atat, va ajuta sa creati rapoarte in cateva minute.

Solicitati-ne un Assesment si aflati cum va poate ajuta Power BI organizatia!
Gestionarea aplicatiilor

Gestionarea aplicatiilor

Imaginati-va ca puteti accesa totul cu un singur acces la conectare, deoarece solutiile noastre pot unifica toate aplicatiile. Imputerniciti-va angajatii. Echipa poate fi mai productiva, mult mai productiva si poate colabora mai usor oriunde. Accesati resursele organizatiei din aplicatiile preferate. Le da puterea de a lucra la distanta, de la tableta, PC.

Aflati cum sa va dezvoltati afacerea si verificati resursele noastre GRATUITE despre solutiile noastre IT!