Notificare privind confidențialitatea candidaților la resurse umane

Notificare cu notificare a datelor de la data de date cu caracter personal in scop de resurse umane (candidati)

Aceasta notificare („Notificarea„) sunt rolul de va informa cand candidati pentru posturile libere oferite de:

  • Unity Solutions (denumita pe scurt: „Unity„), cu sediul secundar în București, Strada Frumoasa nr 15, CIF 25251326.

 

(nici ei „Societatea” sau „UNITY„), privire cu la operatiunile de prelucrare de societate, in calitate de operator de data cu personal, a date cu caracter personal (definit de Regulamentul generale protectia date 2016/679 – „GDPR„).

(1) Date cu caracter prelucratpersonale

Organizatia noastra va prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal (denumita in continuare „Date„):

(a) în cazul în care Data de contact si/sau identificare, ce pot include: nume si prenume; adresa (sau domiciliul resedinta), inclusiv adresele anterioare; numar de telefon (personal si/sau de serviciu); e-mail (personal si/sau de serviciu); locul de munca; seria si numarul actului de identificare (buletin/ carte de identitate/ pasaport) si informatiile continute in documente; cod numeric personal;

b) Data specifice de resurse umane, ce pot rezulta din curriculum vitae si pot include: functia/ profesia; informatii prin educatie (inclusiv diplome, studii); naționalitate/ cetatenie; date nasterii; de asemenea, în sex; data de stare civila; religie; limba maternă; alte limbi vorbite; locul muncii; tip de contract; date angajarii; vechimea; data apartenenta sindicala; în 2018, în 2018 istoricul locurilor de muncă.

(2) Sursa datelor

(a) Direct de la dvs., de ex. furnizarea sau introducerea datelor in tine. in sistemele noastre de resurse umane, prin procesul de aplicare sau prin alte forme sau informatii pe care ni le furnizati in legatura cu angajarea in a incearca in a incearca in a incepe in a incepe in a incepe in a incepe in a incearca in a incearca in a incearca in a incepe in a incepe in a incepe in a in (cerere de munca, contract de munca, curriculum vitae, contactele de urgenta etc.); si a spus:

(b) De la terti, inclusiv referinte si alte verificari de fond, de la fosti angajatori si/sau agentii de recrutare a fortei de munca, sub rezerva cerintelor legale aplicabile.

(3) Scopul prelucrarii Datelor

Societatea colecteaza, prelucreaza si utilizeaza in orice alt mod Date in urmatoarele scopuri: (a) care sa permita Societatii sa decida stabilirea intre relatii de munca in dvs.; b) b) impuse de lege si alte reglementari legale, mai precis: Recrutarea personalului; În 2018, în 2018, a fost demersuri pentru stabilirea În 2018, în 2018, a fost deasemenea la 1.000.000 de Exercitarea drepturilor Societatii in conformitate cu prevederile legale si respectarea obligatiilor legale (inclusiv investigatii in zona cu acestea); Scopuri scopului general de resurse umane.

Nu exista un exista proces decizional automatizat (incluzand crearea de profiluri) bazat pe Data dvs..

(4) Date de la Dezvaluirea

Date dvs. vor fi divulgate in cadrul Societatii doar pentru a persoanedin resurse le resurse umane (HR) sau managementul societatii sau alte persoane care au nevoie de acces la Data dvs. („trebuie sa cunoab baza„) pentru a-si indeplini atributiile specifice.

Societatea poatea, de asemenea, sa prezinte Date dvs. unor terte parti care furnizeaza servicii de tehnice si organizationale in legatura cu activitatile legate de resursele umane sau catre consultantii legalii sau alti consultanti ai Societatii in scopurile mentionate in notificarea notificare. Societatea va exercita o diligenta adecvata in selectarea furnizorilor terti de servicii si va solicita ca acesti furnizori sa mentina masurile de securitate tehnice si organizationale adecvate pentru a va proteja Datele si pentru o procesa in dispozitiile legale.

Societatea poatea, de asemenea, sa dezvaluie Date dvs. autoritatilor, dupa cum este necesar sau permis de prevederi legale, si/sau instantelor.

(5) Transferul Datelor in afara UE sau ESE

Ca principiu, Societatea nu va transfera Datele in afara Uniunii Europene sau un Spatiu Economic European.

(6) juridic Acționat pentru prelucrarea datelor

Obligatiile de angajator (viitorul angajator) ale Societatii si obligatiile contractuale si/sau legale ale ei, interesele sale legitime si/sau necesitatea a a in prezenta sau de a executa un contract, in conformitate cu dispozitiile legale legale legale date, teme legaleurile juridice lor operatiuniscriselor de prelucrare a datelor in comunicare.

Interesele noastre legitime sau cele ale ale o terte parti includ cerintele noastre de a utiliza Date dvs. in litigii, investigatii, anchete ale autoritatilor sau in alte scopuri legale sau de reglementare care implica Societatea.

(7) Securitatea datelor

Societatea mentine masurile de securitate fizice, tehnice si organizatorice pentru o proteja Date distrugerii, pierderii, modificarii, dezvaluirii, restrictiilor sau accesarii accidentale, ilegale sau neautorizate, indiferent unde sunt procesate.

Politica noastra de securitate reglementeaza modul in care va protejam Date; o copie a acestei politici de securitate poate fi obtinuta de la Resurse Umane.

(8) Durata prelucrarii/ stocarii Datelor

Intentionam sa pastram date date. exacte si actualizate. De asemenea, a fost vorba despre un sat de indemana, un dec. nu mai mult decat este necesare pentru o indeplini scopuri enumera in prezenta comunicare sau decat cele impuse de lege.

Avand in vedere ca sunteti un candidat pentru un oferit post de catre societate (fara a fi formalizata relatia cu Societatea), dvs Date. puse la dispozitia Societatii (inclusiv CV-ul) vor fi pastrate pentru o durata de 1 an.

(9) Drepturile dvs. în ceea ce priveste Date

In conformitate cu dispozitiile aplicabile in ceea ce priveste Date, va informam ca aveti urmalele, care pot fi exercitate prin cererirea cererii in acest sens utilizand date de contact indicate in Sectiunea (13) de mai jos:

(a) Dreptul de acces la Date prelucrate;

(b) Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea Datelor;

(c) Dreptul de a solicita restrictii prelucrarii;

(d) Dreptul de a o opune prelucrarii;

(e) Dreptul de a nu fi supus a deciziilor automate, inclusiv profilare;

(f) Dreptul la port date;

(g) Dreptul de a depune plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor si de a va adresa instantelor de judecata competente.

(10) Ofiterul de Protectie Datelor

In considerarea dispozitiilor legale aplicabile, Societatea a desemnat un Responsabil cu Protectia Datelor (denumit si DPO sau Data Protection Officer), pe care il contacta la adresa de email: dpo@unity-solutions.ro

(11) Intrebari sau solicitari

Daca aveti intrebari cu notificarea sau doriti (i) sa accesati sau sa revizuiti data. sau sa aflam mai multe informatii in legatura cu ei sau (ii) sa faceti alt tip de legata de Date dvs., va rugam sa contactati coordonatorii acoperire i date cu caracter personal sau departamentul HR la adresa CV_HR@unity-solutions.ro.