1

Unity Solutions ofera un set complet de servicii de sustinere adecvata pentru infrastructura IT a firmei Dumneavoastra, implicand activitati de administrarea a infrastructurii: parametrizare, monitorizare si remediere rapida a problemelor. De asemenea, suntem gata sa planificam, sa implementam si sa gestionam schimbarile din mediul IT, conform nevoilor de business, pentru a sprijini afacerea Dumneavoastra.

 • 01 Administrarea infrastructurii IT

  Ne bazam pe experienta noastra in ITSM pentru a mentine functionarea optima a retelei, serverelor Windows si Linux, baze de date, si a tuturor asset-urilor hardware si software pentru a va ajuta sa mentineti un nivel ridicat al productivitatii afacerii Dumneavoastra.

 • Prin intermediul sistemului de monitorizare pus la dispozitie de echipa Unity Solutions, echipa noastra poate detecta si rezolva din timp problemele de performanta si de securitate inainte ca utilizatorii sa fie impactati.

 • Echipa de suport Unity Solutions e disponibila si gata sa intervina in rezolvarea incidentelor ce pot apara in cadrul infrastructurii IT prin colectare de informatii, identificare cauzelor si aplicarea de corectii.

 • Suntem pregatiti sa ne asumam responsabilitatea pentru gestionarea modificarilor minore si critice pe care trebuie sa le faceti in mediul IT, de exemplu, pentru a imbunatati protectia datelor din infrastructura IT, prin implementarea corecta a masurilor de securitate precum IDS / IPS, DLP, SIEM sau pentru a efectua o miscare lina a sarcinilor de lucru catre cloud cu timpul minim de down time.

 
Infrastructura IT poza 03

Consultanta Infrastructura IT

Echipa noastra va poate ajuta in evaluarea infrastructurii IT si va poate ajuta in construirea strategiei pentru imbunatatirea si eficientizarea infrastructurii IT:

 • Audit infrastructura IT conform standardelor industriei, daca este cazul (de exemplu, HIPAA, PCI DSS, GDPR);
 • Analiza proceselor de gestionare a infrastructurii IT bazate pe principiile ITIL si optimizarea lor ulterioara;
 • Proiectarea unui plan detaliat pentru imbunatatirea performantei infrastructurii IT;
 • Identificarea problemelor operationale si a riscurilor de protectie a datelor si definirea unei modalitati de eliminare a acestora (GDPR);
 • Consultanta si training pentru angajatii Dumneavoastra pentru imbunatatirea abilitatilor lor de gestionare a infrastructurii.