Solutii per domenii

Financiar-Bancar

Redefinirea ciclului de viață al clientului

Soluțiile noastre bancare vă ajută să livrați marca dumneavoastră într-un mod personalizat clienților dvs. Stilul de lucru modern iti împuternicește echipele, optimizează operațiunile și automatizează procesul digital. Este o chestiune de timp până când toate instituțiile financiare vor îmbunătăți modelul lor de afaceri avantajele agilității, securității și de a crea o nouă valoare pentru colaboratori și clienți. Atrageți clienți noi și definiți noi experiențe uimitoare pentru cei existenți.

Construiește loialitatea Clientului

Înțelegeți nevoile clienților și definiți-le ciclul de viață utilizând soluția, care vă ajută să creați interacțiuni personalizate. Soluțiile noastre vor oferi echipei dumneavoastră o vizualizare 360 0 a clientului și a intuițiilor care pot fi acționate. Să intre în contact 24/7 cu clienții tăi, folosind metoda lor preferată de comunicare.

Gândiți-vă în relații

Astăzi nu trebuie să te gândești la numere, să gândești în relații și în experiența clienților. Soluțiile noastre vă ajută să faceți oferte relevante pentru clienți datorită analizei predictive, care dezvăluie inteligența în timp real și anticipând următoarea achiziție. Soluții unity; soluțiile bancare vă sporesc loialitatea clienților, vă împuternicește echipa cu informații în timp real și analize prezise și determină profitabilitatea organizației dvs.

Oferiți experiențe bancare

Puteți asigura continuitatea tranzacției pe toate canalele, oferind experiențe bancare personalizate, sporind loialitatea și rentabilitatea clienților.

Puteți restructura eforturile de marketing prin a scăpa de comunicații nedorite și de a crește satisfacția clienților.

O gestionare mai puternică a riscurilor

Profitați de resursele de cloud elastice nelimitate pentru a stimula gestionarea mai puternică a riscurilor și pentru a răspunde cerințelor de conformitate în materie de reglementare. Soluția vă permite să conduceți mai rapid, mai granulare analiza riscurilor, modelarea și simularea — pentru a îmbunătăți înțelegerea riscurilor, pentru a gestiona exploziile de riscuri în funcție de evenimentele de pe piață, pentru a reduce costurile infrastructurii și pentru a răspunde mai rapid la presiunile de reglementare.

Optimizați productivitatea

Creșteți implicarea angajaților și păstrarea clienților, raționalizând în același timp cerințele de securitate și conformitate. Soluțiile noastre bancare vă permit să aveți comunicare în timp real, partajare între echipe și analiză predictivă, să descoperiți perspective le pieței și să promovați inovarea.

Managementul experienței clienților multicanal

Soluțiile noastre bancare vă permit să optimizați strategia omnichannel a băncii dvs., pentru a anticipa în mod inteligent nevoile clienților și pentru a personaliza serviciile. Veți obține o prezență mai puternică a mărcii pe fiecare canal și punct de contact.

Sănătate

Experiența clienților de ultimă generație

Organizațiile de sănătate din întreaga lume încearcă să găsească soluții pentru a fi mai productive și mai eficiente. Soluțiile unity pot oferi instrumentele potrivite care fac schimbul și coordonarea diferitelor informații încrezătoare la dispoziția membrilor personalului dumneavoastră și a fiecărui pacient de pretutindeni, de fiecare dată. Este timpul să se concentreze mai mult pe găsirea celor mai bune soluții pentru pacientul dumneavoastră în loc de colectare a datelor.

Experiențe personalizate

Interacționați cu pacienții, împuterniciți-vă echipele, fiți eficientși oferiți experiențe personalizate. Avem soluții adaptate pentru fiecare afacere, mare sau mică, din industria sănătății. Modul în care procesați și partajați datele pacienților, conectați echipele, optimizați eficiența organizației pentru a oferi o îngrijire mai bună este modul final în care puteți transforma industria sănătății.

Interacționați cu pacientul prin partajarea informațiilor în timp real, oferiți feedback continuu și conectați-vă echipele, astfel încât să puteți reduce așteptarea pacienților.

Colaborarea în echipă

Cu soluții cloud, echipele și organizațiile dumneavoastră pot avea mai mult timp pentru a hrăni relația cu clienții și pentru a-i oferi diferite planuri de tratament în timp real.

Cybersecurity

Informațiile sensibile necesită protecție în avans, în timp ce puteți accesa toate datele de pe orice dispozitiv de oriunde. Beneficiați de paravane de protecție complexe, inspecție pachete, programe antimalware, filtre de spam și izolare a rețelei.

Instituții publice

Transformarea modului de lucru al instituțiilor publice

Viitorul instituțiilor publice constă în transformarea digitală. Ei trebuie să lase în urmă modele de afaceri vechi și servicii și de a îmbunătăți angajamentul lor client și cetățean. În perioada GDPR și în reglementările europene în această privință, forțați întreaga instituție publică să se concentreze mai mult asupra securității datelor. Este timpul ca instituțiile publice să rămână eficiente, să stimuleze inovarea și să aibă un impact frumos asupra vieții cetățenilor.

Creșterea satisfacției publice

Din totdeauna, sistemul public trebuie să fie în contact cu consumatorii acestuia 24/7 în fiecare zi, în special într-o eră digitală. Este necesar pentru flexibilitate, manevrabilitate, agilitate. Soluțiile cloud vă pot oferi acces securizat în timp real la date personale și sensibile pe fiecare canal. De asemenea, ajută instituțiile publice să rămână conectate tot timpul cu clienții săi și să ofere o nouă strategie publică care este construită pe un model unificat. Soluțiile instituției noastre publice vă ajută să economisiți bani, timp, să construiți încredere și să rezolvați problemele comunității în mod eficient.

Întotdeauna în conformitate cu reglementările

Modificarea reglementărilor nu trebuie să afecteze fluxul de lucru al unei instituții publice. Soluțiile pe care le oferim asigură fiecărei instituții publice să rămână conformă oricând și oriunde. Unity Solutions vă ajută să vă îndepliniți misiunea și să vă angajați clienții și cetățenii, făcându-le viața mult mai ușoară cu servicii fără probleme.

Votați angajamentul peste tot cu un stil de lucru flexibil

Credem că fiecare schimbare, o schimbare bună, ajută echipele și angajații să îndeplinească toate obiectivele. Cu instrumentele potrivite, acestea sunt angajate, pot lua decizii mai inteligente și mai rapide cu instrumentebi, pot împuternici furnizarea de servicii. În afară de faptul că, având opțiunile de a lucra de la distanță, angajații pot colabora mult mai bine, creșterea nivelului de productivitate și oferind o experiență mai bună client. Inovația vă ajută să creați impactul de care aveți nevoie. Dar numai cu uneltele potrivite.

Telecomunicaţii

Transformarea industriei de comunicare

Cu așteptări din ce în ce mai mari, industria comunicațiilor este îndemnată să găsească noi modalități de a interacționa cu clienții. Unde, când și să interacționați poate avea un răspuns simplu: Serviciul cloud Unity Solutions. Interacționează cu clienții și lasă în urmă vechile abordări. E timpul să conduci piața. Vedeți vă putem ajuta să câștigați clienți noi.

Cunoașteți nevoile în schimbare ale clientului dvs.

Pentru a oferi servicii eficiente, având o vedere 360 0 a fiecărui client, trebuie să aveți soluțiile potrivite pentru a monitoriza social media, pentru a identifica problemele, pentru a valorifica oportunitățile pentru tehnici de upselling, pentru a ajunge la noi clienți și pentru a le loiali.

Fii agil într-o industrie competitivă

Soluțiile de colaborare pot transforma fiecare companie de comunicare într-o organizație agilă și inovatoare. De asemenea, vă poate ajuta să conduceți piața și să nu urmați regulile pe care alții le joacă. Aveți acces în timp real la toate datele, permiteți echipelor să colaboreze prin screening de partajare, să partajeze note, să înregistreze rezultate. Asigurați-le productivitatea cu suita Office și fiți agil într-o eră de transformare digitală.

Îmbunătățiți satisfacția clienților

Utilizarea CRM, facturare, sistem de ticketing, suport pentru clienți toate într-un singur loc, peste tot, disponibile pe fiecare dispozitiv, ajută compania de comunicare pentru a personaliza soluții și de a îmbunătăți satisfacția clienților continuu.

Asigurari

Transformarea industriei de asigurări

Industria asigurărilor se confruntă cu transformări în prezent din cauza așteptărilor clienților și a participanților netradiționali din industrie. Pentru a face o diferență pe piață, companiile de asigurări trebuie să reimagineze experiența clienților, să permită un loc de muncă digital securizat, să optimizeze operațiunile și gestionarea riscurilor. Oamenii vin și cumpără de la companii în care au încredere. Clienții tăi te obligă să-i cunoști.

Obțineți o perspectivă profundă asupra clienților

Soluția noastră customer relationship management ajută transportatorii de asigurări să obțină o perspectivă profundă asupra clienților pentru a îmbunătăți păstrarea clienților și share.it de portofel permite echipei să aibă o vizualizare 360 0 a clienților prin reunirea interacțiunilor dintre canalele de birou agent, online, mobile și de service cu date din surse externe și sisteme back-end silozate existente.

Împuterniciți-vă agenții/brokerii

Soluțiile noastre de asigurare oferă echipei dumneavoastră brokeri pentru a avea acces în timp real la informațiile clienților, pentru a obține cota de piață și pentru a crește performanța vânzărilor. Este cel mai sigur și mai ușor mod de a crește retenția și loialitatea.

Colaborați la un loc de muncă securizat

Colaborarea în timp real și partajarea într-un loc de muncă sigur și conform cu GDPR optimizează productivitatea echipei tale, promovează inovarea, descoperă perspectivele pieței financiare, capacitează consultanții financiari.

Fii peste tot și de fiecare dată

Soluțiile noastre de asigurare vă permit să aveți o experiență multicanal pentru clienți, astfel încât să vă puteți optimiza strategia pentru a vă anticipa nevoile clienților. Acesta vă permite să personalizați serviciile, să urmăriți și să monitorizați prezența mărcii. Tablourile de bord în timp real sunt mine de aur pentru angajații dvs., care pot analiza și prezice.

Retail

Transformarea industriei de retail

Pe o piață competitivă, milioane de anunțuri și oferte înconjoară clientul. Mulți dintre ei rezonează cu ei, alții nu. Împuternicește-ți echipele și personalizează-ți experiența clienților cu Unity Solutions. Reimaginați-vă campaniile, remodelați experiența clienților și utilizați analizele pentru a înțelege nevoile clienților dvs. Este timpul pentru a crea intuiții relevante și avantaj competitiv.

Stimulați mai multe vânzări

Cuvântul magic este individual. Concentrarea asupra nevoilor clienților vă ajută să vă adaptați toate campaniile de succes și ofertele atractive. Soluțiile noastre de retail vă permit o analiză mai profundă a pieței, luați decizii mai rapide și aveți toate informațiile bune disponibile pentru a vă contura prezența mărcii pe fiecare canal social.

Aprofundarea relațiilor cu clienții dvs.

Când doriți să vă faceți clienții să se întoarcă la tine și să cumpere mai mult, trebuie să regândească relațiile dumneavoastră prin angajarea într-un mod specific adaptate la nevoile și dorințele lor. Livrați mai rapid prin interpretarea datelor și transformați-le în acțiuni. Personalizați-vă campaniile de marketing și ofertele și păstrați-vă clienții fideli mărcii dvs., cu tehnologii combinate, ar fi gestionarea relațiilor cu clienții și analize puternice. Colectați date online și offline cu informații despre consumatori, ar fi implicarea socială, check-in-urile, profilurile și istoricul achizițiilor.

Definirea locului de muncă pentru partenerii și angajații dvs.

Un loc de muncă digital este o soluție perfectă pentru asociații de retail, management și echipe. Instrumentele noastre moderne de colaborare sporesc productivitatea și ușurează fluxul de comunicare, ajutându-vă să uitați de e-mailurile infinite. Angajații dumneavoastră vor partaja informații în timp real pe fiecare dispozitiv, servind clienții mult mai repede. În același timp, organizația va beneficia de securitate.

Juridice

Cunoașteți-vă clientul

Pentru a construi o relație puternică cu clienții, companiile juridice și de asigurări trebuie să personalizeze experiențele. Cu ajutorul soluțiilor cloud inovatoare, puteți optimiza vânzările prin furnizarea de marketing și oferte orientate către nevoile specifice ale clienților. Analiza în avans vă oferă avantajul de a cunoaște în timp real informațiile bazate pe date și de a anticipa următoarea mișcare.

Crearea unui mediu securizat

Angajații iubesc instrumentele care îi ajută să personalizeze serviciile care utilizează informații predictive. Stimulați vânzările profitând de datele aplicațiilor financiare bazate pe SaaS pentru a oferi oferta potrivită la momentul potrivit. Cu ajutorul soluțiilor cloud, puteți asigura un mediu perfect sigur oriunde s-ar afla echipa, folosind dispozitivul pe care îl iubesc cel mai mult.

Obțineți beneficiile serviciilor software în cloud

Valorificați costurile, flexibilitatea și analiza mai rapidă a datelor obținute prin utilizarea serviciilor software bancare în cloud. Cheltuiți mai puțin pentru IT local, astfel încât să vă puteți concentra pe inovare. Reinvestiți-vă economiile și câștigurile în domenii precum dezvoltarea produselor și îmbunătățirea serviciilor pentru clienți.