COVID crisis

Suport Tehnic pentru companiile afectate

Nu există un moment mai bun, astăzi, pentru a (re)lua în considerare utilizarea tehnologiei, în scopul de a ajuta afacerea dumneavoastră să fie mai productiva, mai eficienta, cu un impact minimal in costuri dar mai ales cu un focus major pentru îmbunătățirea productivitatii.
Echipa de consultanta si tehnologie Unity Solutions este pregatita sa sprijine orice organizatie romaneasca, sa treaca peste aceasta Perioada de Carantina cu multiple servicii si solutii din zona tehnologica. Nu te opri la aspectele actuale ci focuseaza-te “out-of-the box”! Ceea ce ieri nu a fost cu adevărat o prioritate, astăzi posibil sa devina. Puteți realiza mai repede, mai ieftin, cu ajutorul tehnologiei cu scopul de a oferi reziliența necesară afacerii dvs.


Suport IT

Aveți nevoie de un specialist IT pentru a vă ajuta să rezolvați o problemă pe laptop? Sau una legata de conectivitatea la rețea? Sau legata de imprimanta? Orice fel de problemă, o putem rezolva! GRATUIT, în cazul în care este limitat la 2 ore pe săptămână.


Acces de la distanta la resursele companiei

Conexiunile de tip VPN reprezinta o parte importanta din nfrastructura de internet care poate sa ne faciliteze muncă de la domiciliu, permitand insa sa accesam aplicatii, informatii, date care se afla in cadrul infrastructurii centrale a companiei. Echipa Unity are la dispozitie prin intermediul partenerilor metode care sa va ajute sa realizati acest deziderat, rapid, costuri minime (zero din perspectiva de licentere pe o perioade de 3-6 luni).

Contacteaza echipa Unity
SUS


Microsoft Teams

Productivitate cu Microsoft Teams (planul gratis)

Lucrati la distanta fara sa va simtiti la distanta de clienti, colegi, parteneri, furnizori.

Deblocati lucru in echipa cu ajutorul tehnologiei oferite de Microsoft Teams, prin intermediul conectarii diverselor tool-uri direct in mediul colaborativ al discutiei video/voce, cu prezentare in timp real a documentelor si modificare online.

Nu in ultimul rand, securitatea este asigurata, cu optiuni usor de gestionat, consola centrala de administrare.

Contacteaza echipa Unity
SUS


Semneaza contracte, documente in cateva minute cu DocuSign

De la contracte de vânzare și scrisori de ofertă, la deschideri de conturi și facturi, necesitatea introducerii si solicitarii unei semnaturi este omniprezenta. Cu DocuSign eSignature, aveți capacitatea de a finaliza contracte, aprobări și alte acorduri în minute, mai degrabă decât în zile, avand semnaturile tutror partilor implicate, prin intermediul unui flux de lucru, cu posibilitatea introducerii de comentarii, note, notificari.

Contacteaza echipa Unity
SUS


Solutia perfecta pentru asigurarea comunicarii cu clientii: Geomant Hosted Contact Expert

Cel mai bun serviciu pentru clienți nu mai este doar o funcție a agenților centrului de contact, ci depășește limitele
pentru a include intreaga organizație. Folosirea solutiei Contact Expert (CE) elimină barierele tradiționale prin
extinderea functionalitatii Skype for Business într-un adevarat centru de contact, ce permite îmbogățirea mediului de colaborare cu comunicarea multicanal a clienților.

Contacteaza echipa Unity
SUS


Schimbarea paradigmei in implicarea clientului: ChatBot

Este timpul ca clienții să se bucure de îngrijire autonomă 24/7 – pe fiecare canal, pe fiecare dispozitiv.
Iar cu acces instantaneu la asistență live atunci când contează cel mai mult, nu a fost niciodată mai ușor să interacționezi, să asiste și să te conectezi cu clienții.

Contacteaza echipa Unity
SUS


Eficientizeaza agentii de call-center prin introducerea Geomant Wallboards

Permite eficientizarea efortului desfasurat de catre agentii din call-center ce lucreaza remote de acasa, prin folosirea unui panou de comanda, conectat la orice solutiei de call center ati avea, intr-un timp extrem de scurt. De asemenea aveti 90 de zile abonament redus.

Contacteaza echipa Unity
SUS


Cea mai simpla metoda de uniformizare a semnaturii electronice si crearea brandului propriu in messagerie

Nu te mai enerva cu generarea uniforma a semnăturilor in cadrul organizatiei tale! Profitați de o interfață centralizată pentru a crea și gestiona cu ușurință semnăturile de e-mail ale tuturor angajaților dvs. Daca se folosesc formatele pre-existente, este gratis! In plus ofera un mecanism de adaugare a unui banner commercial la semnatura ce poate adaptat pe grupuri, pe intervale zilnice, asigurand o metoda extrem de profitabila si simpla pentru informarea clientilor. Implementarea este asigurata de echipa noastra in mod gratuit.

Contacteaza echipa Unity
SUS