Confidențialitatea datelor in cadrul evenimentelor organizate de Unity Solutions

 

Protectia datelor este foarte importanta pentru noi. Va respectam intimitatea si viata
personala. Prin urmare, va vom informa mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter
personal atunci cand utilizati serviciile din cadrul aplicatiilor online puse la dispozitie de SC
Unity Solutions SRL. Această Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
detaliază ce tipuri de date cu caracter personal sunt colectate, modalitatea în care sunt
colectate, de ce sunt colectate, cine are acces la acestea și cui vor fi divulgate/transferate.
Compania noastra este responsabila pentru respectarea dispozitiilor Regulamentului general
privind protectia datelor (cu prescurtarea in limba engleza GDPR), cat si a altor reglementari
aflate in vigoare in legislatia romaneasca in acest domeniu.
Vă rugăm să citiți prezenta notificare, considerand-o ca informare obligatorie inainte de
folosirea serviciilor noastre.

Detalii generale despre protectia datelor in cadrul Unity se poate regasi aici.

Scopul şi temeiul prelucrării datelor cu caracter personal

Unity Solutions prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă înlesni participarea la webinar-ele si/sau evenimentele organizate, acestea putand fi efectuate impreuna cu anumiti parteneri.

Temeiul juridic al prelucrării îl constituie art. 6 alin. (1) lit. a) din GDPR, respectiv consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul menționat anterior, acordat prin înscrierea la webinar/eveniment.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt următoarele: nume, adresa de e-mail, număr de telefon, compania din care faceți parte sau pe care o reprezentați și funcția. În cazul în care, în timpul dezbaterii veți dori să adresați întrebări verbal și veți permite participanților să vă vadă, vom prelucra și vocea și imaginea dumneavoastră.

Durata prelucrării datelor cu caracter personal

Unity Solutions va prelucra datele cu caracter personal până la finalizarea webinarului/evenimentului, după care datele personale vor fi şterse, cu excepţia listei participantilor la eveniment pe care organizatia le stochează pe o perioadă de 6 luni de la data evenimentului, în scopul unor eventuale comunicări pe temele dezbătute în cadrul webinarului.

Transmiterea datelor cu caracter personal către terţi

Unity Solutions nu va transmite datele dumneavoastra către alte persoane, datele transmise fiind inregistrate direct in cadrul aplicatiei Microsoft Forms din tenantul organizatiei. Datele transmise nu sunt puse la dispozitie partenerilor la eveniment, decat in cazul cand acest lucru este mentionat in mod expres in invitatia transmisa catre dumneavoastra.

Drepturile persoanei vizate

În calitate de persoana vizată, aveți toate drepturile prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor, asa cum sunt mentionate si in nota de informare generica de pe site-ul organizatiei disponibila aici.

Dreptul de a vă adresa ANSPDCP pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care v-au fost încălcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă Departamentului Protecția Datelor cu Caracter Personal Unity Solutions:

  • adresa de email: dpo@unity-solutions.ro
  • tel: 0215891182
  • bdul. Alexandru Ioan Cuza nr 44, Biroul 5, et.1, Sector 1, Bucuresti

În cazul în care veți adresa o solicitare privind exercitarea drepturilor dumneavoastră privind protecția datelor cu caracter personal, veți primi răspuns în termen de cel mult 30 de zile, în condițiile prevăzute de GDPR.

Nota de informare cookies