Ce vă poate învăța Ziua Îndrăgostiților despre echipe fericite și companii de succes

Măsurarea fericirii este la fel de dificilă ca măsurarea culorii iubirii. În cartea sa Fericirea: O istorie, Darrin M. McMahon vorbește despre fericirea din perspective diferite. Acum 200 de ani, toată lumea credea că este un drept, dar în Grecia antică, fericirea însemna virtute. Romanii au fost totul despre prosperitate și favoarea divină. Pentru creștini, fericirea a fost o legătură puternică cu G-d. Fericirea este de fapt o așteptare umană spune istoricul McMahon. Deci, având un birou de lux este departe de a avea echipe fericite.

Angajatorul în calitate de partener de viață

Având în vedere faptul că mulți dintre noi am petrecut mai mult timp la birou, BestJobs a avut un studiu pe mai mult de 1000 de români. Aceasta i-a încurajat să-și imagineze angajatorul ca partener de viață și să tragă concluzia cu privire la nivelul fericirii și împlinirii.
Despre actualul „partener” (angajator), angajații nemulțumiți au spus că cel mai adesea este indiferent (35,6), imatur și dezorganizat (26,2) sau chiar agresiv (8,9). Doar 20.5 a spus despre partenerul lor de viață „, care este matur și calculat, și pentru un alt 8.9, angajatorul este iubitor și de licitație. Pe de altă parte, majoritatea angajaților se văd într-o lumină foarte bună în relația lor cu compania pentru care lucrează. 50.8, ceea ce înseamnă jumătate dintre angajați, consideră că acestea oferă mai mult în această relație și doar 5 cred că partenerul nu. O treime dintre respondenți spun că ambele oferă același lucru, și aproape 12 cred că nici unul dintre ei se implică mai mult decât celelalte.

Gestionarea unei echipe în întreaga țară și rolul gestionării aplicațiilor

Îți amintești filmele în care diferiți angajați se prosteau când șeful nu se uita? Desigur, unii manageri cred că o comandă în mod constant, vizionarea personalului lor și bossing în jurul va lua cu siguranță echipa / s la noi culmi de realizare.

Managerii și liderii moderni depășesc fișa postului. Nu este ușor, dar trebuie să câștigi încrederea echipei și respectul.
Acțiunile tale inspiră o echipă colaborativă și fericită. Trăim într-o lume neobosită, lucrând la proiecte și sarcini dificile cu o echipă care se află în locuri diferite. Deci, lucruri fericit și inspirational nu vin într-adevăr peste. În acest caz, concentrându-se pe soluții IT bune, care vă permite să comunicați mult mai bine, și încredere, sunt principalele chei pentru echipele fericite din întreaga țară.

În cea de-a 63-a ediție a Journal of Communication, L. Crystal Jiang și Jeffrey T. Hancock, doi profesori de la Department of Media and Communication de la Universitatea din Hong Kong și de la Universitatea Cornell, NY, au scris o lucrare despre modul în care comunicarea și instrumentele digitale ajută oamenii la locul de muncă, dar și în relații. Potrivit acestora, adaptarea și idealizarea situației depind de multiplicitatea tac, sincronicitate, și mobilitatea mediului de comunicare angajat. Gestionarea aplicațiilor vă poate ajuta pe dumneavoastră și echipele la distanță să discutați și să lucrați în timp real la cele mai dificile proiecte.

Diferitesoluții cloud vă pot ajuta să fiți agilși și să vă adresați nevoilor echipei (și clienților) în câteva minute. Având toate într-un singur loc, o echipă care poate face apeluri video, chat, partaja spații de lucru pentru a colabora la o prezentare sau doar de lucru pe documente interne, partaja liste de sarcini virtuale și statutul lor va fi mai productiv și fericit.

Inteligență emoțională

Când echipa ta este îndepărtată, inteligența emoțională te ajută să comunici mult mai bine cu tine. După a dezvăluit studiul de la BestJobs, o relație bună înseamnă foarte mult. Mulți dintre ei au venit la echipa ta pentru că aveau nevoie de un loc de muncă, aveau nevoie de un transportator sau pentru că aveau o chemare.

Amintiți-vă întotdeauna că echipele de la distanță și întreprinderile de succes se bazează pe angajat auto-motivat, deoarece nu puteți fi cu ei, în același timp. Conexiunea umană este cheia echipelor fericite, iar tehnologia de astăzi vă poate ajuta foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.