Cât de mult valoarea productivității? Aflați mai multe despre Soluțiile de afaceri Gestionați și IT

În ultimii ani, tehnologiile sociale au jucat un rol-cheie în mediul economic global. Prin utilizarea tehnologiilor sociale, companiile au opțiunea de a crește productivitatea angajaților săi cu 20 până la 25.

De ce s-ar putea întreba? În prezent, soluțiile IT au oferit interacțiunilor sociale viteza internetului. Gândiți-vă la modul în care oamenii folosesc platformele de social media pentru a căuta și a partaja informații. Acestea sunt integrate în strategia de comunicare a companiei pentru a împărtăși principalele știri cu consumatorul lor. Cu toate acestea, aceste platforme sociale oferă posibilitatea de a avea perspective speciale și vitale despre publicul dvs.

72 dintre companii folosesc soluții IT pentru că doresc să ajungă la consumator și să adune informații despre dezvoltarea produselor, servicii pentru clienți și marketing.

Un studiu McKinsey Global Institute arată că 66 de CIO de la întreprinderi de top-performante consideră colaborarea ca fiind una dintre principalele chei pentru inovare.

De la interacțiuni sociale la echipe virtuale

Știm cu toții că inovația aparține echipelor (în mare parte). Chiar și în luptele din timpul războaielor, câștigătorii au fost echipele care au avut cea mai bună strategie. Începând de astăzi, interacțiunile se pot întâmpla oriunde în lume, tehnologia și soluțiile IT vă oferă posibilitatea de a depăși granițele geografice și de a colabora oriunde în lume. Acum vorbim despre cross-geografie și cross-departament echipe pentru a lucra mult mai bine într-un mediu sigur. Întâlnirile virtuale partajate fișiere în timp real, probleme rezolvate mai repede sunt doar câteva avantaje pe care o soluție cloud bună vă poate oferi.

Facilitarea schimbului de informații mai eficient cu Manage & IT Business Solutions

Unity Solutions oferă multe soluții (https://web.unity-solutions.ro/manage-it/) care vă pot ajuta să obțineți inovație prin capacitarea angajaților și consolidarea legăturilor dintre ei. Ei pot face acest lucru oriunde, oricând și de la soluțiile lor preferate.

Reduceți timpul petrecut pentru diferite upgrade-uri și minimizați întreruperile utilizând instrumente intuitive pentru echipa dvs. Accelerați timpul de piață și oferiți noi experiențe clienților pentru a vă putea dezvolta afacerea. Mai mult decât atât, puteți face toate acestea într-un mediu securizat.

Găsiți diferențiator de echipă și conectați-vă angajații cu clienți fericiți. Inovează începând de azi. Citiți mai multe despre soluțiile noastre aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.