Amazon, unul dintre cei mai importanți jucători de cloud computing

servicii cloud Amazon

Din 2006, Amazon Web Services (AWS) a livrat puterea de calcul scalabilă și fiabilă bazată pe cloud pentru sute de mii de clienți. Cloud-ul AWS suportă orice platformă de aplicații și oferă prețuri cu plată, oferind companiilor flexibilitatea și rentabilitatea de care au nevoie pentru a oferi soluții de clasă la nivel de întreprindere. Amazon Web Services este un mediu ideal pentru implementarea de înaltă performanță de calcul, aplicații web și servicii, precum și misiune-critice it aplicații. Unity Solutions, se concentrează, de asemenea, pe Amazon Web Services, oferă Cloud Consulting, Development, Migration and Back-up Services și ajută organizațiile (de orice tip) în integrarea Cloud Computing în strategiile lor IT și Business.

Cloud Computing este utilizarea unor resurse IT în afara site-ului la scară masivă asamblate practic, accesate pe internet, contractate la cerere în sau aproape în timp real, pe bază de plată pe utilizare sau abonament, în cazul în care fluxurile de lucru sunt partajate între mai mulți clienți. Unity Solutions a pilotat cu succes în cloud-ul AWS cu soluții bazate pe aplicații Oracle® Database, Microsoft® Active Directory Services, Microsoft® SharePoint și unele aplicații de dezvoltare. Din această experiență este clar că Cloud Computing oferă o propunere de valoare atractivă pentru clienții care doresc să construiască și să gestioneze medii de infrastructură scalabile, de ultimă generație.

De ce Cloud Computing?

1. Viteza la valoare

Probabil cel mai important avantaj al Cloud Computing este capacitatea unei aplicații de a trăi fără ciclurile tradiționale de achiziție și implementare necesare pentru a o aduce în producție.

Aceasta este o schimbare de paradigmă în comparație cu modelele tradiționale de calcul. Atunci când conducem piloți pentru clienții noștri, am redus timpii de implementare cu până la șaptezeci la sută.

2. Flexibilitate

AWS are o cantitate masivă de capacitate, permițând flex ușor în sus (și în jos) de volum de lucru de aplicare. Această flexibilitate deschide ușa către soluții care nu au fost posibile anterior. De exemplu, acum putem dezvolta o abordare hibridă în care mențineți capacitatea fixă de calcul sau propriile centre de date în timp ce utilizați AWS pentru a scala resursele de infrastructură la cerere.

3. Reducerea costurilor

Utilizarea partajată a infrastructurii Cloud Computing generează economii de dimensiuni de neegalat în livrarea centrelor de date. Viteza de implementare combinată cu o abordare pay-as-you-go înseamnă costuri mult mai mici în comparație cu modelele tradiționale.

4. Evitarea CapEx

Cloud Computing este unic prin faptul că resursele IT utilizate sunt deținute de altcineva. Mai degrabă decât să plătească pentru hardware și software, vă închiriați resursele cu un pay-per-model de utilizare de stabilire a prețurilor. În mediul economic de astăzi, capacitatea de a transfera cheltuielile de capital la cheltuielile de exploatare poate fi un avantaj major.

5. It mai verde

Densitatea, optimizarea și utilizarea capacității de calcul a norului AWS sunt mult mai mari decât cele ale centrelor de date tradiționale. Având în vedere că ratele generale de utilizare a centrelor de date pentru întreprinderi sunt medii cuprinse între 12 și 18%, Cloud Computing reprezintă astăzi o modalitate de a oferi întreprinderilor interesate de eficiența energetică și de reducerea emisiilor de CO2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.